Product added to basket

Om ALÈ Teamwear

På ALÈ vet vi vad som krävs för att få fram bästa möjliga förutsättningarna för cyklisterna. Vi samarbetar med proffetionella cykelteam, till exempel Rival Platform Cycling Team, Team FDJ och det franska landslaget. Även på trithlonsidan har vi ett nära samarbete med ett Italienskt lag för att få fram bästa möjliga kläder att tävla i. 

Teamkläder för vinnare! 
Det är 30 års erfarenhet och kunskap som gjort det möjligt för den berömda Italienska fabriken APG att utveckla och tillverka denna nya klädkollektion. Cykel och Triathlonkläder är utformade tillsammans med entusiaster, där betoning på funktionalitet och innovation varit ledstjärna. Hjärtat klappar lite extra för detaljer, eftersom vi vet hur stor skillnad det gör för dig som utövare. Kläderna har särskilt breda muddar, platta sömmar, dolda eller plana blixtlås. Vi använder oss av moderna maskiner såsom laser men även moderna material som kompressionsmaterial för att nå en aerodynamisk passform.

Redo att skaffa teamkläder ?

ALÉ ALÉ ALÉ
Alé uttalas inte som den ljusa ölen Ale, men däremot som det franska order Allez, som betyder ”gå vidare”. Oavsett om du är ett stort cykelfans så har du säkert hört att man ropar ordet för att heja på sina favoriter. Namnet är valt med tanke på att det representerar glädje och för att det används av alla, både publik och cyklister emellan. ALÉ´s kläder är för alla, oavsett om du är professionell eller motionär. 

Teamwear i konstant utveckling
Hela produktionen av Alé är samlat i ett enda företag som erbjuder unika möjligheter att hantera hela processen från början till slut. Det finns en 100% kontroll över allt, från val av material, sömnad och packning av kläderna. Det handlar om den moderna anläggningen Bonferraro i Sorga, som ligger i provinsen Verona. Då all produktion är samlad på ett ställe är det enkelt att skapa produkter som ständigt utvecklas. Denna utveckling sker i samarbete med professionella cyklister som testar kläderna och delar med sig av sina erfarenheter. Utöver detta görs omfattande tester i vindtunnel, allt för att säkerställa maximal prestanda. Alé är ett exempel på hur man använder det förflutna för att i framtiden komma toppen.

Vi tänker på miljön! 
Fabriken där våra kläder produceras, APG, är mycket medvetna om sin miljöpåverkan. APG uppfyller inte bara de stränga europeiska kraven, utan tar ett steg längre än så och ställer egna höga krav. Ett exempel på det är att det endast används vattenbaserade färger och allt överflödigt bläck och tygspill återvinns. APG jobbar ständigt med att minska påverkan på miljön utan att kvaliten på kläderna ska påverkas.