Product added to basket

KOM IGÅNG

 

HUR GÖR JAG?


Vælg kollektion

1. Välj den kollektion som passar din klubb, team eller företag.

 

Sammensæt produkter

2. För att du ska kunna välja rätt storlek så förser vi er med storleksprover i alla storlekar. Dessa returneras till oss när provningen är klar. Självklart kostar detta inget för er, vi står för frakten.

3. Alé Teamwear har möjlighet att öppna webshopar specialgjorda för just din klubb, hör av er så hjälper vi till!

 

Vælg farve

4. Vi hjälper er att skapa den design som ni önskar. Vi använder bland annat Apple Macintosh OS X plattform i CC2017 program och Adobe Illustrator för att ta fram er design. Filer och loggor som skickas till oss ska vara i .ai eller .eps format. Vi har ett designverktyg som ni gärna får använda er av ” Online Designer’ modul”. Rättigheterna att använda loggor har kunden ansvar för. 

 

Design og placering af logoer

 5. Vi skickar ut designförslag med logoplaceringar i pdf-5format. 

 

Send bestilling
6. Beställningen skickas till ale@egedesoe.dk eller till din personliga kontakt. För att undgå fel och missförstånd är det viktigt att man fyller i formuläret korrekt. Det skickas ut ett ordererkännande via mail som kunden godkänner innan produktionen startas. När ordern är godkänd skickas en faktura på 40% av totalbeloppet som ska betalas innan produktionen sätts igång. Leveransvillkor mm finns här. Notera att det inte är någon ångerrätt på specialdesignade kläder.

Du är alltid välkommen att kontakta ALÈ Teamwear om det är något du funderar över.

Produktionstiden ligger mellan 50-65 dagar beroende på säsong vid nya designer.Bjarne Egedesö A/S tar inte på sig något ansvar för eventuella fel. Resterande belopp betalas före leverans. Alla priser är inkl moms och fri frakt.